ERICANEN GRATIS ENTREE!

Woon je in Erica? En wil je komen kijken op Pitfest? Dan ben je van harte welkom en mag je gratis naar binnen! Wij steunen het dorp Erica en zoeken de samenwerking met de lokale bevolking, verenigingen en ondernemers.

Dit kan op twee manieren:

1 – Je meldt je vooraf aan via het aanmeldformulier hieronder en mailt ons een bijlage een recent bewijs dat je woonachtig bent in Erica. (bijv. energieleverancier, bank, gemeente, overheid, etc.) Als deze is in goede orde is ontvangen, mailen wij je een ticket. Dit is de beste manier om zeker te weten dat je daadwerkelijk naar binnen kunt! Als het festival uitverkoopt, kunnen we niet garanderen dat je aan de dagkassa nog naar binnen kunt.

2 – Je komt op de festivaldagen aan de entreekassa van Pitfest, met een recent bewijs (zie 1) dat je woonachtig bent in Erica. Als de gegevens kloppen, krijg je van onze medewerkers gratis een polsbandje voor het hele weekend. Dit is de minst zekere variant. Als het festival uitverkoopt, kunnen we niet garanderen dat je aan de dagkassa nog naar binnen kunt.

Locatie Pitfest:
Resort Zuiddrenthe
Amsterdamscheveldlaan 9
7887 VD  ERICA

PARKEREN

Parkeren kan op het speciale terrein, vanaf waar de shuttlebus rijdt. Dit kost 5 euro per dag. Tevens hebben we een (gratis en onbewaakte) fietsenstalling.

5 + 8 =