Lieve mensen,

De kogel is door de kerk: Pitfest Indoor wordt verplaatst naar 9 april 2022! En aangezien The Spot in Erica op de nominatie staat om gesloopt te worden, moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. En die hebben we gevonden: we gaan naar Melody in Emmen! Deze zaal heeft een capaciteit van maximaal 250 bezoekers en is ook al eens de host geweest van onze tributenight. (En ook een stuk beter te bereiken met het OV…)

Belangrijk:
– het all-in concept is niet mogelijk in dit geval. MAAR: iedereen die een all-in ticket heeft gekocht en zijn/haar tickets wil vasthouden, krijgt maarliefst 17 munten (per ticket) aan de kassa. Normaal gesproken betaal je alleen voor die munten al € 42,50. Als je je kaart vasthoudt, krijg je van ons een extra muntenticket op de mail voor die 17 munten. Alle kaarthouders krijgen een mail/nieuwsbrief van ons met daarin de keuze voor een refund of het vasthouden van je ticket en de daarbij behorende consumptiemunten .
– Nadat duidelijk is hoeveel mensen een refund willen voor hun ticket, gaan de resterende normale tickets online en deze gaan 35 euro kosten, inclusief servicekosten.
– We zijn druk bezig om de line up in stand te houden. In elk geval heeft de helft van de bands alweer bevestigd: Just Before Dawn, Skroetbalg, Bloodsucker en Deadspeak!

Voor alle info en refunds, kijk je hier.